If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Czy filtry paliwa masz na stanie? Chodzi mi o to, że jeszcze nie sprawdziłem nr który u mnie jest zamontowany, przy odbiorze tarcz może jakoś bym się dobrał do tego i wtedy wziąłbym też i filtr.
It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Witam, niestety pierwszy numer nie występuje jako część zamienna, a drugi zamienia się na całą tuleje razem z aluminiowym melem
[ Dodano: Pon 18 Kwi, 11 16:29 ]
Zamieszczone przez kabi_007
Proszę o wycenę części do mojej Octavii 1 2006 rok 1,9TDI (AXR)
VIN: TMBDS41U578834717
Potrzebuję:
1) Kompletny rozrząd z pompą wody,
2) Olej (był zalewany Castrol 5W30), ale proszę o propozycje czegoś lepszego,
3)Filtry: paliwa, oleju, powietrza i przeciwpyłkowy z węglem.
Witam,
zestaw rozrządu oryginał Skoda + pompa wody oryginał Skoda - 520PLN
olej - Pentosin Pentosynth HC 5W-40 - 99PLN/5L, Motul Specific 505.01 - 135PLN
filtry Mann
olej - 20PLN
powietrze - 25PLN
paliwo - 65PLN
kabina z węglem - 50PLN
[ Dodano: Pon 18 Kwi, 11 16:30 ]
Zamieszczone przez karuzel
Witam
Szukam gumowego dywanika do O2 Hatchback z 2007r.
Znajdzie się coś?
Witam,
a jakieś preferencje? Oryginał, zamiennik lepszy/gorszy?
[ Dodano: Pon 18 Kwi, 11 16:31 ]
Zamieszczone przez Arhoax
Jaki koszt na:
Migacz, kierunkowskaz lewy w lusterku z doświetleniem
Numer katalogowy: 1Z0 949 101D
Zastosowanie: SKODA Octavia II
Octavia rok 2000 przed liftem 1.9TDI 90KM model silnika AGR
TMBCG41U072404515
Witam,
zestaw rozrządu INA - 420PLN, pompa wody oryginał Skoda - 165PLN - cena tylko przy zakupie kompletu
[ Dodano: Pon 18 Kwi, 11 16:42 ]
Zamieszczone przez akm97
Proszę o podanie ceny sworznia wahacza lewego do O2. Szczególnie lemforder i febi oraz cenę koła zębatego na wał korbowy do Seata Arosa 1.0 AER 97 rok jakieś lepsze.
Chciałbym kupić tarcze hamulcowe na tył OII BXE. Czy w najbliższą sobotę sklep będzie otwarty?
Czy filtry paliwa masz na stanie? Chodzi mi o to, że jeszcze nie sprawdziłem nr który u mnie jest zamontowany, przy odbiorze tarcz może jakoś bym się dobrał do tego i wtedy wziąłbym też i filtr.
Filtry mam na miejscu, bez problemu dobiorę co potrzeba, co do tarcz podrzuć vin na pw żebym nie strzelił babola
[ Dodano: Pon 18 Kwi, 11 16:48 ]
Zamieszczone przez andru123
wentylator klimatyzacji , ten mniejszy przy chlodnicach , 1,9 TDI octavia 2001 r
jaka cena i jak z dostepnością ?
Na dzień dzisiejszy tylko "chińczyki" - 100PLN
!!NOWOŚĆ W OFERCIE LIQUI MOLY MOLYGEN 5W50!!
Sklep VAGTECH
Oficjalny dystrybutor olei Meguin
Ul. Łopuszańska 53 (pn-pt - 9.00-17.00, sob - 10.00-13.00)
02-232 Warszawa
tel. 22 8462646, kom. 692312345, 694 679 252
witam,maciejek potrzebuję pilota do swojej oci o częstotliwości 433mhz,najlepiej gdyby byłby to do klucza scyzoryka ewentualnie jajko,jaka będzie jego cena oraz czy jest możliwość wysyłki numer mojego modułu to 1J0 959 799AH. z góry podziękował i pozdrawiam :szeroki_usmiech
Teoretycznie miałem mieć zamknięte, ale jak chcesz odebrać to będę w sklepie.
Tak, chcę odebrać, zawsze możemy się umówić, że podjadę do Ciebie na Bemowo (jeśli nie zmieniłeś lokum). Tylko w takiej sytuacji weź wszystkie rodzaje filtrów paliwa (całe chyba dwa), żeby dopasować do mojej.
Klocki mam praktycznie nówki sztuki (może ze dwa tysiące nalatane) a tarcze wymieniam bo jedna się rozłazi (dosłownie)- przerdzewiała.
Tarcze kupuje się na sztuki czy komplety :roll: bo kurna nie pamiętam.
Ale OK, tak czy owak biorę ATE, jeśli nie pogryzą się z Green Stuffem. Plus do tego filtr paliwa- jakiś filtermann cy cóś takiego.
It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
W jakiej cenie jest komplet amortyzatorów (przód + tył) do Octavii RS (przed FL)?
Oraz komplet sprężyn (przód + tył)?
Moja Octavia 2 jest modelowo z 2005.
Witam.
Zainteresowany jestem zakupem wentylatora chłodnicy ten większy cena oryginału jak i zamiennika ale zamiennik dobrej jakości, zbiorniczek płynu chłodniczego + korek oryginał.
Komentarz